PROFESOR RAMADAN KAMBERI QYTETAR NDERI I PËRMETIT !
📍Kolegë, shokë, drejtues dhe miq përmetar u mblodhën sot në ambjentet e kinemasë së qytetit “13 Shtatori” në ceremoninë për dhënien e titullit “Qytetar Nderi i Përmetit” Z.Ramadan Kamberi akorduar me vendim Nr.27 datë 03.03.2023 nga Këshilli Bashkiak.
📜Një vlerësim mëse i merituar për qytetarin dinjitoz , profesorin,kolegun,mikun e të gjithëve, njeriu që me shpirtin dhe fuqinë e tij, i dha vlerë qytetarisë, botës intelektuale, sportive dhe njerëzore.
👨‍🏫Profesor Dane la pas një emër të respektueshëm, një vepër ku ngriti në piedestal njerëz dhe personalitete të qytetit tonë për të mos i mbuluar pluhuri i harresës.
🔝 Ai ka lartësuar jo vetëm emrin e tij, por i ka dhënë vlera dhe vendlindjes.
🙏Nder për Përmetin me “Qytetar Nderi” si profesor Ramdan Kamberi.