KËNDET E BE-së NË SHKOLLAT E PËRMETIT!
📌Në kuadër të Javës së Evropës 2024, 🇪🇺Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Përmet u kujdes për pasurimin me materiale informuese në📍Këndet e BE-së që dy shkollat e qytetit tashmë kanë ngritur në ambientet e tyre.👏
📢Nxënësit aktivë të shkollës💙“Meleq Gosnishti” dhe 💛”Nonda Bulka”, shtojnë punime të veçanta dhe arkivojnë çdo material që përcjell ℹ️informacion dhe dije mbi Bashkimin Evropian.
🇪🇺Evropa është pranë nesh!🇦🇱