Në gjurmët e mjeshtrave të mëdhenj

24 Qershori është Dita Ndërkombëtare e Egjiptianëve të Ballkanit, e shënuar në kujtim të Asamblesë së parë të Egjiptianëve të mbledhur në 1990 në Ohër. Me rastin e kësaj dite dhe në kuadër të implementimit të projektit “Në gjurmët e mjeshtrave të mëdhenj” mbështetur prej Programit ROMACTED të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës, Njësia…

Ditët Evropiane të Solidaritetit Lokal- Përmet: Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”

Njësia e Kordinimit të Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet iu bashkua nismave të ndërrmarra në të gjithë Europën në kuadër të Ditëve Evropiane të Solidaritetit Lokal. Aktiviteti i organizuar më 26.11.2019, titullohej “Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”.  Lumi Vjosa është një nga…

Përmet- Vlerësim për kontributin e moshës së tretë!

Njësia e Kordinimit të Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet iu bashkua aktiviteteve të organizuara në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Moshës së Tretë. Në ambjentet e Bashkisë u zhvillua një takim me moshën e tretë. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte diskutimi mbi problemet kryesore që shqetësojnë këtë moshë . Të…

Konferenca përmbyllëse e projektit “Innoxenia”

Drejtuesja e Njësisë së Kordinimit të Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet, ishte e ftuar në panelin e konferencës përmbyllëse të projektit “Innoxenia”, që u zhvillua më 30.07.2019 në Përmet.  Ky projekt implementohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të thirrjes Interreg Adrion dhe qëllimi kryesor i tij është përmirësimi i…

Shfaqje Teatrale për Fëmijë “Vitaminat e Jetës”

Përmet, 31 Maj 2019 – Europe House në bashkëpunim me Njësinë për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet, zhvilloj një shfaqe teatrale për fëmijë të titulluar  “Vitaminat e Jetës”  me rastin e Festës së 1 Qershorit. Shfaqja u zhvillua në kinemanë e qytetit dhe në këtë aktivitet morën pjesë fëmijët…