Takim konsultativ me OSCH në kuadër të programit ReLOaD 2.

Bashkia Përmet është një ndër bashkitë fituese të projektit ReLOaD2 (Programi Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor) financuar nga Bashkimi Evropian. Në kuadër të këtij projekti bashkia do të hapë së shpejti thirrjen e parë publike për të mbështetur projektet e OSHC-ve, në përputhje me prioritetet e Bashkisë. Për këtë arsye,do të organizohet më…

Gëzuar Ditën Kombëtare të Rinisë!

Gëzuar Ditën Kombëtare të Rinisë, gjithë të rinjve, veçanërisht të rinjve përmetarë! Jemi krenarë për të gjithë ju, që mësoni dhe studioni, për të gjithë ju që kontriboni këtu në qytetin tuaj apo kudo në Shqipëri dhe jashtë saj dhe me vlerat, punën tuaj jeni ambasadorët më të mirë të Përmetit! Bashkia Përmet, duke nisur…