67389576_2378975015504674_4710063623026769920_n (1)

Të nderuar miq, mirësevini në portalin e Bashkisë Përmet!

Ky portal do të jetë një urë lidhëse midis jush dhe Bashkisë. Këtu do të gjeni informacion për investimet, projektet, aktivitetet sociale-kulturore dhe shërbimet e ofruara nga Bashkia.

Në këtë portal zëri juaj do të dëgjohet në funksion të rritjes së transparencës dhe cilësisë së shërbimeve. Mendimet e komunitetit do të jenë në fokus të vendimarrjes në politikat sociale, kulturore dhe ekonomike.

Me respekt,
Alma Hoxha.