1.Kryetar i këshillit

Zj. Anila Mihali    tel. 0698621159    Email:anila_mihali@yahoo.com

2.Sekretar i këshillit

Aleks Tane      tel. 0694745775    Email: keshillibashkiakpermet@gmail.com.

3.Organet drejtuese

a.Kryesia e Këshillit

 • Kryetar: Zj. Anila Mihali
 • ZvKryetar :Zj.Anila Dhimitri

b.Konferenca e Kryetarëve

 • Zj.Anila Mihali- Kryetare e Këshillit
 • Zj. Anila Dhimtiri-Zv.Kryetare e Këshillit
 • Kryetarët e Komisioneve
 1. Agim Andoni -Komisioni i Buxhetit, Finances dhe Ligjeve+ Komisioni i Titujve Vendore te Nderit
 2. Gerald Ilia-Komisioni i Planifikimit, Mbrojtjes së Territorit dhe Mjedisit
 3. Dritan Hoxha- Komisioni i Kultures, Arsimit,Sportit dhe Turizmit
 4. Orjada Todhe -Komisioni i Sherbimeve Publike e Sociale
 5. Elena Mullaraj- Komisioni i Perkrahjes Sociale dhe Barazise Gjinore
 6. Edvin Tuci-Komisioni i Sigurise Publike dhe Emergjencave Civile

           Kryetarët e grupeve politike

 • Edvin Tuci – Kryetar i Grupit Politik të PS në keshillin Bashkia