VITI I DYTË-FONDACIONI “NIKO GJIKA?NË MBËSHTETJE TË MËSUESVE DHE NXËNËSVE PËRMETARË!

Free porn movies,free AV movie,SEX VIDEOS ,free Mobile video,Mobile Av,Sex girl Avjojo.com MӰҕ,ӻ “; Viti i dytë që Fondacioni “ Niko Gjika “ me Kryetar të Bordit Drejtues, intelektualin dhe biznesmenin përmetar Z. Vasil Gjika, njësoj si vitin e kaluar edhe për këtë vit ka vendosur të stimulojë financiarisht në Shumën 5 milione lekë, mësuesit…

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK, 23.02.2018

Ju njoftojmë se më datë 23.02.2018 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite: Informacion: Gjendja social-ekonomike e familjeve në nevojë, puna e punonjësit social për sqarimet ligjore dhe identifikimet e tyre. Miratimi i tematikës vjetore të Këshillit Bashkiak. P/v: Mbi dhënien e ndihmës ekonomike muaji shkurt 2018. P/V: Mbi dhënie tokash dhe objektesh…