VITI I DYTË-FONDACIONI “NIKO GJIKA?NË MBËSHTETJE TË MËSUESVE DHE NXËNËSVE PËRMETARË!

Free porn movies,free AV movie,SEX VIDEOS ,free Mobile video,Mobile Av,Sex girl Avjojo.com MӰҕ,ӻ “; Viti i dytë që Fondacioni “ Niko Gjika “ me Kryetar të Bordit Drejtues, intelektualin dhe biznesmenin përmetar Z. Vasil Gjika, njësoj si vitin e kaluar edhe për këtë vit ka vendosur të stimulojë financiarisht në Shumën 5 milione lekë, mësuesit…