Shfaqje Teatrale për Fëmijë “Vitaminat e Jetës”

Përmet, 31 Maj 2019 – Europe House në bashkëpunim me Njësinë për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet, zhvilloj një shfaqe teatrale për fëmijë të titulluar  “Vitaminat e Jetës”  me rastin e Festës së 1 Qershorit. Shfaqja u zhvillua në kinemanë e qytetit dhe në këtë aktivitet morën pjesë fëmijët…