🇪🇺9 MAJ- DITA E EVROPËS!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌74 vite nga dita e lëvizjes së parë drejt krijimit të asaj që sot njihet me emrin 🇪🇺Bashkimi Evropian.
💙💛9 Maj, Bashkimi Evropian feston Ditën e Evropës duke promovuar paqen, bashkimin, sigurinë, solidaritetin dhe demokracinë si vlerat më të rëndësishme të këtij uniteti.
👉Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Përmet organizoi aktivitetin “Të barabartë në diversitet” në 🤝bashkëpunim me shkollat e qytetit. 👫
🧑‍🎨🎨Fëmijët duarartë ekspozuan punimet e tyre për BE-në, shpërndanë mesazhe mbi të drejtat e njeriut si dhe u argëtuan midis qytetarëve dhe turistëve që ju bashkuan aktivitetit. 💃🕺
🇪🇺Gëzuar Ditën e Evropës, destinacionit më të afërt të 🇦🇱Shqipërisë tonë.