PËRMETI NË ITENERARIN E RALLY ALBANIA!

Motorsport Club Albania, do të organizojë edicionin e 14-të të Rally Albania, në datat 09-16 Qershor 2018. Pjesë e itenerarit të tyre është edhe Përmeti. Në datën 12 qershor, mbi 300 sportistë nga 40 vende të ndryshme të botës, do të mbërrijnë në qytetin e Përmetit, ku do të kalojnë dhe një natë duke i…

Informacion në lidhje me Programin Italo- Shqiptar për zhvillimin e SME-ve dhe mbështetja e Agjensisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA)

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), në bashkëpunim me Agjencinë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim, me synim mbështetjen e ndërrmarjeve të vogla dhe të mesme, zhvilluan diten e djeshme, një takim informues në qytetin e Përmetit me bizneset në sektorin e hotelerisë, agropërpunimit, artizanatit dhe përfaqësues të bankave tregtare private. Aktiviteti kishte si qëllim informimin…