Superstacioni i rradhës i Albtelecom ndalon në qendër të qytetit në datën 27 Qershor.

Një ditë e mbushur plot me aktivitete duke filluar me :

Hapja e trailerit në orën 10:00.
Aktivitete të ndryshme deri në orën 12:00 si lojra, DJ në sfond me muzikë të zgjedhur dhe nga qytetarët, navigime në internet, leksione dhe prezantim i produkteve të Albtelecom.

Më pas në orën 18:00 fillojnë sërish disa lojra deri në orën 19:20.
Në 19:20 në skenën gjigande performon këngëtarja e mirënjohur Fifi.

Pas përfundimit të këngëve te albumit te Fifi, do hapet një projector gjigand që do të transmetohet ndeshja e fundit e grupeve te botërorit.