Konferenca përmbyllëse e projektit “Innoxenia”

Drejtuesja e Njësisë së Kordinimit të Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet, ishte e ftuar në panelin e konferencës përmbyllëse të projektit “Innoxenia”, që u zhvillua më 30.07.2019 në Përmet.  Ky projekt implementohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të thirrjes Interreg Adrion dhe qëllimi kryesor i tij është përmirësimi i…