Ditët Evropiane të Solidaritetit Lokal- Përmet: Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”

Njësia e Kordinimit të Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet iu bashkua nismave të ndërrmarra në të gjithë Europën në kuadër të Ditëve Evropiane të Solidaritetit Lokal. Aktiviteti i organizuar më 26.11.2019, titullohej “Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”.  Lumi Vjosa është një nga…