Bashkia Përmet fituese në konkursin Festat Lokale.

Bashkia Përmet është shpallur fituese në konkursin ” Festat Lokale” të financuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, në bashkëpunim me projektin RisiAlbania , me projekt idenë ” gatimet e Gjysheve. Eventi Gatimet e Gjysheve do të zhvillohet në datën 14 Gusht 2018 në qendër të fshatit Kosinë,…