Priten komente dhe sugjerime për projektin e ndricimit të rrugës hyrëse në Përmet.

“Ndricimi i rrugës hyrëse të Përmetit” është pjesë e investimeve që po realizohen nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të projektit “Zhvillimi i Integruar Urban e Turistik në Shqipëri”, i financuar prej Bankës Botërore nëpërmjet Qeverisë Shqiptare. Projekti teknik konsiston në zëvendësimin e llambave dhe disa poleve të dëmtuara të dritave të rrugës hyrëse…

ÇELJA E SEZONIT TURISTIK 2018, 09 maj, ora 18:00.

Më datë 9 Maj ora 18:00, në Pedonalen e Qytetit, Bashkia Përmet organizon me rastin e Çeljes së Sezonit Turistik aktivitete si më poshtë: Aktiviteti 1: Ceremonia e dekorimit të Z.Ethem Kaso nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Qendra Multifunksionale, ora 18:00. Aktiviteti 2: Vizitë në panairin e kulinarisë dhe artizanatit, kolazh fotografik “Përmeti destinacioni…