Përmet- Vlerësim për kontributin e moshës së tretë!

Njësia e Kordinimit të Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet iu bashkua aktiviteteve të organizuara në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Moshës së Tretë. Në ambjentet e Bashkisë u zhvillua një takim me moshën e tretë. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte diskutimi mbi problemet kryesore që shqetësojnë këtë moshë . Të…