Mbledhja e Këshillit Bashkiak, 27.11.2018, ora 10:00.

     Ju njoftojmë se në datë 27.11.2018, ora  10:00  zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak,  me rend dite : Informacion mbi gjendjen aktuale të rrugeve rurale. Ndikimi dhe investimi për rehabilitimin e tyre. Informacion mbi masat e marra për fillimin e mbarë të vitit të ri arsimor. Informacion mbi gjendjen e punimeve në Ujësjellesin e ri…