RIKTHIM I TEATRIT TË KUKULLAVE NË PËRMET!
📌Miqtë e vegjël të arsimit fillor, ditën e sotme morrën pjesë në shfaqjen 🐭🌟“ Miushi që donte të kapte yllin”.
🎭Një shfaqje e realizuar me shumë dëshirë dhe pasion nga znj. Teuta Sadiku, përmetare e rikthyer nga emigrimi por plot 🥰energji dhe dashuri për artin.👏
👭Miqtë e vegjël të teatrit aprovuan mes duartrokitjesh 👏🤗kënaqësinë, gëzimin dhe argëtimin në këtë ditë ndryshe.
➡️Shfaqjet artistike aq të munguara dhe të dashura të fëmijëvë janë synimi i Bashkisë për t’ia rikthyer❤️Përmetit. 🙏
🗓️Do të vijojmë ti bëjmë pjesë të kalendareve mujore të aktiviteteve në mënyrë që tradita e vjetër të kthehet sërish. 🔙🥰