🌸🌻DITA E VERES NË PËRMET!🌻🌸.
🎉Në këtë trokitje të parë të pranverës, qyteti ishte më i bukur se kurrë dhe 🌈plot ngjyra, ashtu si 💐lulet e pranverës.
🌞Për të 8-in vit rradhazi festojmë ardhjen e pranverës në 📍Përmet si një traditë e veçantë e të gjithë shqiptarëve. 🇦🇱
🌷Vizitorë vendas dhe të huaj ju bashkuan kësaj dite duke vizituar stendat me gatime 🧆🥙tradicionale, panairin me produktet lokale dhe duke shijuar njëkohësisht muzikë dhe lojra popullore.🎶🎤💃🎨🧑‍🎨
🙏Gjithashtu organizimet e ditës së sotme sdo ishin njësoj pa të gjithë bashkëpuntorët, bizneset lokale, artizanët dhe stafin përkushtuar e bashkëpunues të të gjithë eventit.
❤️Verë të begatë dhe plot gëzim për çdo familje përmetare.
🌸Gezuar Dita e Verës!