PËRMETI NË ITENERARIN E RALLY ALBANIA!

Motorsport Club Albania, do të organizojë edicionin e 14-të të Rally Albania, në datat 09-16 Qershor 2018. Pjesë e itenerarit të tyre është edhe Përmeti. Në datën 12 qershor, mbi 300 sportistë nga 40 vende të ndryshme të botës, do të mbërrijnë në qytetin e Përmetit, ku do të kalojnë dhe një natë duke i…

Informacion në lidhje me Programin Italo- Shqiptar për zhvillimin e SME-ve dhe mbështetja e Agjensisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA)

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), në bashkëpunim me Agjencinë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim, me synim mbështetjen e ndërrmarjeve të vogla dhe të mesme, zhvilluan diten e djeshme, një takim informues në qytetin e Përmetit me bizneset në sektorin e hotelerisë, agropërpunimit, artizanatit dhe përfaqësues të bankave tregtare private. Aktiviteti kishte si qëllim informimin…

Priten komente dhe sugjerime për projektin e ndricimit të rrugës hyrëse në Përmet.

“Ndricimi i rrugës hyrëse të Përmetit” është pjesë e investimeve që po realizohen nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të projektit “Zhvillimi i Integruar Urban e Turistik në Shqipëri”, i financuar prej Bankës Botërore nëpërmjet Qeverisë Shqiptare. Projekti teknik konsiston në zëvendësimin e llambave dhe disa poleve të dëmtuara të dritave të rrugës hyrëse…

ÇELJA E SEZONIT TURISTIK 2018, 09 maj, ora 18:00.

Më datë 9 Maj ora 18:00, në Pedonalen e Qytetit, Bashkia Përmet organizon me rastin e Çeljes së Sezonit Turistik aktivitete si më poshtë: Aktiviteti 1: Ceremonia e dekorimit të Z.Ethem Kaso nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Qendra Multifunksionale, ora 18:00. Aktiviteti 2: Vizitë në panairin e kulinarisë dhe artizanatit, kolazh fotografik “Përmeti destinacioni…

Bashkia Përmet fituese në konkursin Festat Lokale.

Bashkia Përmet është shpallur fituese në konkursin ” Festat Lokale” të financuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, në bashkëpunim me projektin RisiAlbania , me projekt idenë ” gatimet e Gjysheve. Eventi Gatimet e Gjysheve do të zhvillohet në datën 14 Gusht 2018 në qendër të fshatit Kosinë,…