Bashkia Përmet nënshkruan marrëveshjen për projektin “Bashki me Energji Inteligjente”

Me nënshkrimin e marrëveshjes së sotme i hapet rruga zbatimit të projektit ” Bashki me Energji Inteligjente” , një iniciativë e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë dhe Sekretariatit Zviceran të Shtetit për Çështje Ekonomike (SECO). Ky projekt do të përmirësojë menaxhimin bashkiak të energjisë dhe zvogëlojë konsumin e saj, duke promovuar përdorimin e teknologjive energjitike…

Open invitation to tender-STONE.ART

Date, 14/10/2021 OPEN INVITATION TO TENDER Project: STONE.ART– “Thematic CB tourism development through the preservation of stone craftsmanship”, Subsidy Contract A4-1.3-18 under the INTERREG IPA CBC PROGRAMME “GREECE-ALBANIA 2014-2020” Location: Permet, Gjirokaster, Albania FOR provision of the following services: External expertise for Cultural Atlas and 3D models TOTAL BUDGET: 25,000 EUR without VAT Procedure: PRAG 2020 simplified with open invitation…

Open invitation to tender-STONE.ART

Date, 13/10/2021 OPEN INVITATION TO TENDER Project: STONE.ART– “Thematic CB tourism development through the preservation of stone craftsmanship”, Subsidy Contract A4-1.3-18 under the INTERREG IPA CBC PROGRAMME “GREECE-ALBANIA 2014-2020” Location: Permet, Gjirokaster, Albania FOR provision of the following services: External expertise in project management TOTAL BUDGET: 9,000 EUR without VAT Procedure: PRAG 2020 simplified with open invitation…

BONUSI I BEBES !

Bonusi i Bebes ,një politikë sociale e qeverisë që mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik kishte hasur probleme në shpërndarje. Falë bashkëpunimit me Minisitrinë e Brendshme me ministër Bledi Çuçi, u bë e mundur që pas kaq shumë vitesh 119 fëmijë të familjeve përmetare të marrin pagesën e bonusit të Bebes. Një shpërblim simbolik…

MUZEU VENDOR PËRMET DREJT PËRFUNDIMIT !

Muzeu po i rikthehet qytetit si një pasuri e çmuar dhe unikale. Nuk është mbushur ende një vit dhe në ambientet e brendshme, ku objektet ishin të shpërndara në mënyrë kaotike dhe të pa trajtuara, janë krijuar pavione duke përmendur Pavioni i Arkelogjisë , Pavioni i Artizanatit , Pavioni i Luftës , Pavioni i Vëllezërve…

BASHKIA PËRMET , PËRFITUESE E NJË GRANTI TË KOMISIONIT EVROPIAN MBI ZHVILLIMIN E TURIZMIT KULTUROR!

Bashkia Përmet bëhet pjesë e projektit INCULTUM – ‘Duke vizituar kufijtë. Turizmi kulturor inovativ në periferitë Evropiane’, financuar nga Komisioni Evropian në kuadër të programit mbi kërkimin dhe inovacionin HORIZON 2020 – H2020-SC6-TRANSFORMATIONS-2020. Bashkia Përmet është një nga të paktat institucione vendore në Shqipëri që përfiton nga ky program. Projekti ka në fokus zhvillimin e…