MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK, 30.03.2018

Ju njoftojmë se më datë 30.03.2018 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite: Informacion: Si janë zbatura detyrat nga Ujësjellësi Përmet sh.a për furnizimin me ujë të pijshëm të popullatës, puna e specialistëve të fushës dhe risitë që rrjedhin nga rikonstruksioni i ujësjellësit të qytetit. Informacion: Problematika, detyra që rrjedhin për barazinë gjinore.…

Festa e Ditës së Verës, 14 Mars

Bëhuni pjesë e tryezës Përmetare duke festuar ardhjen e Pranverës! Jetoni dhe ndani me ne emocionet e një prej festave familjare më popullore të trevës tonë! Urdhëroni të shijoni gatesat e shumta përmetare që sipas zakoneve tona, më 14 Mars, mbyllin një sezon dhe hapin një tjetër, nga koleja & qingji i mbushur, kulaçi i…

VITI I DYTË-FONDACIONI “NIKO GJIKA?NË MBËSHTETJE TË MËSUESVE DHE NXËNËSVE PËRMETARË!

Free porn movies,free AV movie,SEX VIDEOS ,free Mobile video,Mobile Av,Sex girl Avjojo.com MӰҕ,ӻ “; Viti i dytë që Fondacioni “ Niko Gjika “ me Kryetar të Bordit Drejtues, intelektualin dhe biznesmenin përmetar Z. Vasil Gjika, njësoj si vitin e kaluar edhe për këtë vit ka vendosur të stimulojë financiarisht në Shumën 5 milione lekë, mësuesit…

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK, 23.02.2018

Ju njoftojmë se më datë 23.02.2018 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite: Informacion: Gjendja social-ekonomike e familjeve në nevojë, puna e punonjësit social për sqarimet ligjore dhe identifikimet e tyre. Miratimi i tematikës vjetore të Këshillit Bashkiak. P/v: Mbi dhënien e ndihmës ekonomike muaji shkurt 2018. P/V: Mbi dhënie tokash dhe objektesh…

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË KUADËR TË PROJEKTIT RELOaD.

BASHKIA  PËRMET NË PARTNERITET ME PROGRAMIN ReLOaD SHPALL:  THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR  (ReLOaD) 26.01.2018 Programi Rajonal për Demokraci Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në gjashtë…

KOSINA DHE LEUSA PËRFITUESE NË PROGRAMIN E INVESTIMIT!

KOSINA DHE LEUSA PËRFITUESE NË PROGRAMIN E INVESTIMIT! Kosina dhe Leusa janë 2 fshatrat e Bashkisë Përmet të përzgjedhura në Programin e Investimit të zhvillimit rural të100 fshatrave. Këto 2 fshatra u përzgjodhën nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural pas propozimit dhe argumentimit të Bashkisë Përmet . Ky program ka si qëllim: a) Investime…