null

Vizita e Drejtori Rajonal i Departamentit të Zhvillimit të Qëndrueshëm për Europën dhe Azinë Qendrore pranë Bankës Botërore

null

Ndizen dritat e pemës!

null

Takim me Këshillin Rinor!

null

Vizita e zv. ambasadorit zvicerian!

null

Gëzuar Ditën e Clirimit!

null

Gëzuar Ditën e Flamurit !

null

Bashkia Përmet u shpall fituese e fazës së dytë të programit RELOAD!

null

Bashkia Përmet u shpall fituese në fazën e dytë të programit ROMACTED!

null

Nisin dëgjesat publike për buxhetin e vitit 2022!

null

Dëgjesë publike me gra dhe vajza të Bashkisë Përmet!

null

Fillon hartimi i planit të Integritetit!

null

Takimi hapës i projektit të financuar nga BE, MAPCULT.

null

Ditë informuese, projekti EX.TOUR.

null

Ditë informuese projekti Business Club.

null

ROMACTED 2

null

Takimi i Futbollistëve në breza !

null

GËZUAR 1 QERSHORIN FËMIJË !

null

Turi i 78-të Çiklistik!

null

JAVËT E EVROPËS NË PËRMET!

null

AKTIVITETE ME RASTIN E 175- VJETORIT TË LINDJES SË ATDHETARIT NAIM FRASHËRI !

null

Kongresi i Përmetit, 24 maj!

null

KËND LOJRASH PËR FËMIJËT E QENDRËS KOMUNITARE !

null

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT !

null

DITA NDËRKOMBËTARE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR AUTIZMIN !

null

Dita e Verës 2021.

null

12 MARS-DITA “MBILL NJË LULE”!

null

MESAZHE DASHURIE NGA TË RINJTË E KËSHILLIT RINOR PËRMET!

null

77- VJETORI I BRIGADËS SË VI SULMUESE!

null

MBLEDHJA E KOMISIONIT TË MBROJTJES CIVILE!

null

SITUATAT EMERGJENTE NË SYTË E FËMIJËVE!

null

SHTËPIZA EKOLOGJIKE NË PËRMET!