Në kuadër të turit “Evropa është këtu” mikpritëm Ambasadorin e BE-së, z. Luigi Soreca, ambasadorë të tjerë të vendeve të BE-së dhe miq të Shqipërisë.
👉🏻Albumi me foto nga këto takime miqësore evropiane në Përmet, me stacione në:
➡️Projektet e reja , ku BE është e pranishme, nga Kinemaja📽 e re , te Biblioteka📚 e re te Muzeu🏛 i ri.
➡️Takimin me të rinjtë Përmetar , ku u diskutua në lidhje me atë ç’ka të rinjtë mund të bëjnë për vendin e tyre si ndihmë për asocimin e Shqipërisë në BE🇪🇺
➡️Brigjet e lumit Vjosa , ku u diskutua mbi rëndësinë e ruajtjes së lumit Vjosa, një nga lumenjtë e egër të fundit në Evropë.
Kjo jave ishte evropiane-përmetare duke treguar se jo vetëm këto janë pikat e takimit ku kultura e vendit tregon se këtu 🇦🇱 është Evropë 🇪🇺.