Gëzuar Ditën Kombëtare të Rinisë!

Gëzuar Ditën Kombëtare të Rinisë, gjithë të rinjve, veçanërisht të rinjve përmetarë! Jemi krenarë për të gjithë ju, që mësoni dhe studioni, për të gjithë ju që kontriboni këtu në qytetin tuaj apo kudo në Shqipëri dhe jashtë saj dhe me vlerat, punën tuaj jeni ambasadorët më të mirë të Përmetit! Bashkia Përmet, duke nisur…