Thirrje e re për propozime: ERASMUS PLUS

Erasmus Plus ka shpallur thirrjen që targeton Rininë, specifikisht – Erasmus Plus, KA 2 – Capacity Building in the Field of Youth. Kjo thirrje e ka afatin më 8 Mars 2018.  Ftohen të aplikojnë individët shqiptarë, studentë, pedagogë, si dhe staf administrativ. Linku i thirrjes:http://erasmusplus.al/…/uploads/2017/09/Broshure-Erasmus.pdf https://eacea.ec.europa.eu/…/capacity-building-in-field-you…   Pika Kombëtare e kontaktit në Shqipëri për Erasmus Plus Komponenti i Rinisë është organizata Beyond Barriers, që mund ta kontaktoni…

TAKIMI I TRETË NË KUADËR TË HARTIMIT TË PLANIT TË PËRGJITHSHËM VENDOR, 15.12.2017

Në vijim të procesit të hartimit të Planit të Përgjithshëm vendor për Bashkinë Përmet, ju ftojmë të merrni pjesë në dëgjesën e tretë publike, ditën e premte, datë 15.12.2017, në ambjentet e Qëndrës Multifunksionale Përmet, ora 11:00. Të gjithë të interesuarit janë ftuar të marrin pjesë për tu informuar mbi Strategjinë e Territorit për Bashkinë…