ÇELJA E SEZONIT TURISTIK 2018, 09 maj, ora 18:00.

Më datë 9 Maj ora 18:00, në Pedonalen e Qytetit, Bashkia Përmet organizon me rastin e Çeljes së Sezonit Turistik aktivitete si më poshtë: Aktiviteti 1: Ceremonia e dekorimit të Z.Ethem Kaso nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Qendra Multifunksionale, ora 18:00. Aktiviteti 2: Vizitë në panairin e kulinarisë dhe artizanatit, kolazh fotografik “Përmeti destinacioni…

Bashkia Përmet fituese në konkursin Festat Lokale.

Bashkia Përmet është shpallur fituese në konkursin ” Festat Lokale” të financuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, në bashkëpunim me projektin RisiAlbania , me projekt idenë ” gatimet e Gjysheve. Eventi Gatimet e Gjysheve do të zhvillohet në datën 14 Gusht 2018 në qendër të fshatit Kosinë,…