04.03.2022

Vazhdojne aktivitetet tek ne. Pjesë e rëndesishme e jetës dhe programit mësimor është edhe aktiviteti fizik. Ditën e sotme u zhvilluan lojra dhe gara sportive midis nxënësve  të shkollave 9 – vjeçare për tu gjallëruar, argëtuar e për të festuar. Fëmijë të gëzuar dhe energjik, larg monotonisë dhe qëndrimit pasiv.