Ka përfunduar me fitoren e Përmetit
takimi i parë i gjysëm finales së Kampionatit Kombëtar të Basketbollit për të Reja U-18,i cili dhuroi një garë fantastike.
Adrenalinë, entuziazëm, lojë të fortë, rivalitet mes ekipeve finaliste përjetuan të gjithë pjesëmarrësit sot në pallatin e sportit.
Pas kësaj fitore ju presim ditën e nesërme ora 12:00 ,në finalen e madhe Përmeti – Vllaznia ,në mbështetje të vajzave tona të cilat po na bëjnë krenar.
Basketbolli, sporti i vajzave kampione
Në mbështetje të tyre dhe pritje të fitores