Një homazh për ata të cilët flijuan jetën në altarin e lirisë së Atdheut, duke n’a lënë të nderuar që jemi bijtë e tyre, me detyrën për të qenë sa më të bashkuar, në respekt të gjakut të derdhur dhe në nderim të idealeve të kombit tonë.
Lavdi heronjve të vërtetë, njerëzve të veprave të mëdha, të cilët kanë mbetur të “pavdekshëm” në kujtesën dhe historinë e vendit tonë.
Mirënjohje e përjetshme!