Ditën e enjte, datë 14 Dhjetor 2017, në ambjentet e Qëndres Multifuksionale, kati 2, në orën 11:00, Bashkia Përmet fton të gjithë subjektet e biznesit të vogël dhe juridik, në takimin që organizohet për taksat dhe tarifat vendore për vitin 2018. Janë të mirëpritur të gjitha subjektet e interesuara të bashkëpunojnë me ne, për të realizuar sa më mirë dhe në përputhje me interesat tuaja, detyrat tona si pushtet vendor.

Ju mirëpresim!