Në vijim të procesit të hartimit të Planit të Përgjithshëm vendor për Bashkinë Përmet, ju ftojmë të merrni pjesë në dëgjesën e tretë publike, ditën e premte, datë 15.12.2017, në ambjentet e Qëndrës Multifunksionale Përmet, ora 11:00.

Të gjithë të interesuarit janë ftuar të marrin pjesë për tu informuar mbi Strategjinë e Territorit për Bashkinë Përmet, si dhe për të diskutuar në lidhje me të ardhmen e Bashkisë Përmet.

Ju faleminderit.