null

GËZUAR 2020!

null

QENDRA KOMUNITARE E FËMIJËVE ME AFTËSI NDRYSHE!

null

ME NXËNËSIT E DALLUAR!

null

AROMË FESTASH!

null

ORGANIZATA ``NJERËZ DHE IDE``!

null

QYTET I PASTËR!

null

TERRA MADRE DAY!

null

KONSULTIME PUBLIKE!

null

PËRMETI SOLIDAR!

null

AKSION PASTRIMI!

null

EKSTREMIZMI I DHUNSHËM!

null

GRUPI KËSHILLIMOR PROGRAMI ROMACTED!

null

EKIPI PINGPONG!

null

NETËT E KINEMASË EUROPIANE!

null

TETORI I LIBRIT!

null

PËRKUJTIMI I EKSODIT TË SHQIPTARËVE TË KOSOVËS!

null

MIRËMBAJTJA E RRUGËVE RURALE!

null

TETORI I LIBRIT!

null

TETORI ROZË!

null

PASTRIMI NË PISKOVË!

null

KOSINA MË E PASTËR!

null

KAZAN FEST!

null

DITA BOTËRORE E TË MOSHUARVE!

null

SHTIMI I STOLAVE NË LULISHTE!

null

MIRËMBAJTJA E VARREZAVE!

null

VITI I RI ARSIMOR 2019-2020!

null

76 VJETORI I ÇLIRIMIT TË QYTETIT TË PËRMETIT!

null

NE PUNOJMË, JU MËSONI!

null

TAKIM PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT!

null

NE PASTROJMË, JU MBANI PASTËR!

null

BIZNESI PARTNER I RËNDËSISHËM!

null

PËRMETI I PASTËR!

null

FESTA PËRMETARE!

null

TAKIM ME DREJTUESIT E INSTITUCIONEVE ARSIMORE!

null

Përmeti turistik dhe i pastër!

null

KOSINA NË VËMENDJEN E BASHKISË!

null

CEREMONIA E SHPËRNDARJES SË ÇMIMEVE NGA FONDACIONI “NIKO GJIKA”!

null

NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR !

null

“DITA E VERËS”, NJË TRADITË QË VAZHDON…

null

Takimi i Grupit Institucional, ROMACTED.

null

VIZITA E AMBASADORIT TË BE DHE PËRFAQËSUESES SË PËRHERSHME TË UNDP!