null

AMBASADORI DONALD LU NË PËRMET.

null

TITULLI ``QYTETAR NDERI`` AKADEMIKUT JORGO BULO

null

PLANI I PËRGJITHSHËM VENDOR !

null

FESTOHET 60-VJETORI I GJIMNAZIT ``SAMI FRASHËRI`` !!

null

DHURATË PËR KOPSHTIN E PËRMETIT.

null

TAKOHEMI PËR NJË LIBËR.

null

BASHKIA PËRMET FITUESE E PROJEKTEVE TË BE.

null

NDERIM DHE VLERËSIM PËR ISH-FUTBOLLISTË TË SHQUAR TË PËRMETIT.

null

FORUMI NDËRKOMBËTAR PËR ZHVILLIMIN E QËNDRUESHËM TË RAJONIT TË LUGINËS SË VJOSËS.

null

DITA E TRASHËGIMISË KULTURORE .

null

HARTIMI I PLANIT TË PËRGJITHSHËM VENDOR PËR BASHKINË PËRMET.

null

PËRKUJTIMORE PËR ODHISE PASKALIN

null

DITA E ÇLIRIMIT TË PËRMETIT.

null

BINJAKËZIM ME KOMUNËN E RAHOVECIT.

null

MBRËMJE E MAGJISHME NË PËRMET!

null

DITA BOTËRORE KUNDËR TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE.

null

AMBASADORI ITALIAN Z.ALBERTO CUTILLO VIZITON PERMETIN.

null

KAMPIONATI KOMBËTAR I PING-PONG!

null

PREZANTIMI I MANUALIT TË QYTETARËVE NGA EU POLICY HUB.

null

1 QERSHORI!

null

VIZITA E Z.NEUKIRCH NË BASHKINË PËRMET.

null

PËRMETI MULTIKULTUROR.

null

DITA NAIMIANE

null

AMBASADORJA E BE VIZITON PËRMETIN.

null

HOMAZHE NË NDERIM TË DËSHMORËVE TE ATDHEUT!

null

PRESIDENTI NISHANI VLERËSON FIGURA TË SHQUARA TË MUZIKËS POPULLORE PËRMETARE.

null

CEREMONI PËRKUJTIMORE-HOMAZH PËR PROF.LLIKO NANON!

null

U ORGANIZUA OLIMPIADA E LOJRAVE LËVIZËSE POPULLORE.

null

ÇELJA E SEZONIT TURISTIK NË QYTETIN E LULEVE!

null

GAZMEND ÇAÇIT I JEPET TITULLI: “QYTETAR NDERI” I PËRMETIT.

null

CEREMONIA E SHPËRNDARJES SË ÇMIMEVE NGA FONDACIONI “NIKO GJIKA”

null

PËRMETI TURISTIK JOSH ARTISTËT MAQEDONAS.

null

ZNJ. KLODETA GJINI, QYTETARE NDERI.

null

DITA E VERËS 2017.