Bashkia Përmet aplikoi dhe rezultoi fituese e projektit “Të mos lëmë askënd pas” të financuar nga qeveria zviceriane dhe që implementohet nga PNUD në Shqipëri.

Në përfundim të procedurave të prokurimit u shpall firma fituese dhe u firmos kontrata midis PNUD dhe firmës për fillimin e punimeve.

Qëndra pritet të përfundojnë brënda marsit 2019 dhe do u ofrojë gjithë shërbimet e nevojshme fëmijëve me aftësi të kufizuara.