null

“DIGJITALIZO NJË NXËNËS `` NISMA E RE NË MBËSHTETJE TË MËSIMIT ONLINE!

null

FESTAT ME VOGËLUSHËT E ÇERDHES DHE KOPSHTEVE!

null

ME NXËNËSIT E DALLUAR TË PËRMETIT!

null

TAKIMI ME BIZNESET DHE ORGANIZATAT!

null

PEMA DEDIKUAR FËMIJËVE!

null

PËRMETI NDEZ DRITAT E FESTAVE!

null

FORUMI I STRATEGJISË SË ZHVILLIMIT TË QENDRUESHËM TË RAJONIT TË VJOSËS!

null

GËZUAR FESTËN E ÇLIRIMIT!

null

NATA E BARDHË NAIMIANE!

null

NDËRGJEGJËSIM PUBLIK BARAZIA GJINORE DHE DHUNA NË FAMILJE!

null

Me bletarët duarartë të cilët kanë përfituar të gjithë nga skema e mbështetjes me subvencione

null

PARKU KOMBËTAR BREDHI HOTOVËS!

null

Tetori i librit.

null

Tetori rozë.

null

SITUATA E KRIMIT MJEDISOR NË PËRMET!

null

DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS RURALE!

null

Shërbime për fëmijët me aftësi ndryshe.

null

Dita Botërore e të Moshuarve.

null

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore.

null

Pajisje të reja për Sektorin e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi në Përmet.

null

Tur me bicikleta.

null

Java Evropiane e Lëvizshmërisë

null

Kanali vaditës i fshatit Strëmbec.

null

“Bashkitë për në Evropë”, ndalesa e radhës: Përmeti.

null

Gëzuar 77-vjetorin e çlirimit të qytetit!

null

Dorëzimi i tabletave/ Projekti `` Në gjurmët e mjeshtrave të mëdhenj``

null

Dekorata e Flamurit Kombëtar për vëllezërit Frashëri

null

Në gjurmët e mjeshtrave të mëdhenj

null

Qendra Kulturore e Fëmijëve pranë Bashkisë Përmet tashmë ka 10 kostume popullore dhe veglat e saj muzikore.

null

25 maji- Dita e lindjes së Naim Frashërit.

null

Muzeu i Luftës.

Dita e Evropës.

null

Dita e Dëshmorëve.

Sazet përmetare në kohë të vështira.

null

8 Marsi.

null

7 marsi.

null

Takim partnerësh në kuadër të projektit EX.TOUR.

null

Lavdi Brigadës 6 Sulmuese!