Prill 2020
Nga artistët e sazeve, për përmetarët në këto ditë të vështira. 🎤🎹🎼
Sot në lagjen “ Partizani”me spektatorë nëpër dritare e ballkone pallatesh. 👏👏👏👏
Nga Përmeti me këngë zemre dhe shumë dashuri.❤️
Vazhdojmë çdo ditë, në të gjitha lagjet.
Na ndiqni nga ballkonet dhe dritaret.

Nga artistët e sazeve, për përmetarët në këto ditë të vështira. 🎤🎹🎼Sot në lagjen “ Partizani”me spektatorë nëpër dritare e ballkone pallatesh. 👏👏👏👏Nga Përmeti me këngë zemre dhe shumë dashuri.❤️ Vazhdojmë çdo ditë, në të gjitha lagjet.Na ndiqni nga ballkonet dhe dritaret.#Rrinështëpi

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Mittwoch, 15. April 2020