15.12.2020
Qyteti jonë sot zbukuroi pemën më të veçantë.
Pema e vendosur pranë këndit të lojrave të qytetit i është dedikuar vetëm fëmijëve.🎄
Duart e vogëlushëve do të vendosin çdo mesazh, dëshirë apo dedikim për këto festa dhe më pas së bashku do të lexojmë zërin e tyre.
Buzëqeshja në fytyrat e tyre përcjell më shumë shpresë për një të ardhme më të mirë.
Mund të themi se kjo është pema me më shumë dashuri dhe ngjyra, dhe zëri juaj e bën çdo festë edhe më të bukur