Një arsye më shumë për të qenë i lumtur! 😊

Në 20 Mars Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë 😄🌸, Njësia  e Integrimit Evropian së në Bashkinë Përmet iu bashkua nismës globale “Shpërnda lumturi” edhe këtë vit.  Shporta e “lumturisë” shpërndau mesazhe lumturie në qytetin e Përmetit, duke u kthyer buzëqeshjen njerëzve në këtë ditë.

Kjo nismë synoj t’i bënte njerëzit të kuptonin rëndësinë e lumturisë dhe që rritja e saj ndikon pozitivisht në jetën e gjithësecilit prej nesh.

Ju urojmë të keni vetëm ditë të lumtura!😊