Në 11 gusht për herë të dytë në Përmet u zhvillua Maratona e Këngës Popullore. Qytetarët e Përmetit, emigrantët dhe turistët e huaj kënduan dhe kërcyen deri në mesnatë nën tingujt e muzikës më të mirë popullore dhe moderne shqiptare. Ky aktivitet u mbështet nga Bashkia Përmet dhe nga sponsorat IDRO ENERGIA PULITA dhe KAMILA shpk.