Afatet e konkursit të pikturës janë drejt përfundimit, prandaj nxitoni ! ⌛️

Por nuk mbaron me kaq ! 😍
Për të gjithë të apasionuarit pas fotografisë zhvillohet konkursi “Fotografia më e bukur për Turizmin”. 🏞
Bëj një fotografi 📸 të atraksioneve turistike të Përmetit dhe merr pjesë në konkurs.
📧Fotografitë dërgoji në adresën e email-it: info@bashkiapermet.gov.al
Mund të dërgoni vetëm një foto.
🗓Afati i Aplikimit është 16 – 26 Mars.
Ky konkurs organizohet nga Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Përmet në bashkëpunim me shoqatën”Mjedis, Ujëra, Pyje”.
Në datën 30 Mars do të shpallen:
2️⃣ fitues të fotografisë më të bukur,të cilëve do u dhurohet nga një aparat fotografik.📷