KONGRESI PËRMETIT 24 MAJ!

24 Maj 1944 është një faqe e ndritur në historinë e Shqipërisë.

Në nder të kësaj date të shënuar, Kryetarja  e Bashkisë, veteranë përmetare dhe jo vetëm, pasi vendosën kurora pranë “Ushtarit të Panjohur”, vizituan sallën e Kongresit tashmë Muze i Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare.

Mirënjohje dhe Lavdi Kongresit historik të Përmetit !