13.09.2020
Gëzuar 77-vjetorin e çlirimit të qytetit!🌹🌺🌷
Do t’i kujtojmë gjithmonë me respekt të gjithë ata, që e deshën qytetin dhe vendin aq shumë sa derdhën gjak dhe dhanë jetën për të.
I përjetshëm qoftë kujtimi i të rënëve dhe kjo dite e shënuar e çlirimit të qytetit tonë!