Në  datën 06.12.2017,  u zhvillua “Konkursi i Gërmëzimit” në gjuhën angleze midis shkollave nëntëvjecare të Përmetit, Këlcyrës dhe Libohovës. Ky konkurs u zhvillua në bashkëpunim me vullnetarët e Korpusit të Paqes dhe CESVI-t.

I pranishëm në këtë aktivitet ishte edhe ambasadori i Shteteve të Bashkuar të Amerikës, Z. Donald Lu, i cili drejtoi Konkursin e Gërmëzimit.

Nxënësja Eni Sotiri nga shkolla” Meleq Gosnishti në Përmet, u shpall fituese e konkursit.