Me rastin e 32 vjetorit të vdekjes së Skulptorit të Popullit, Odhise Paskali, Bashkia Përmet në bashkëpunim me Qendrën Ndërkombëtare të Kulturës “Pjetër Arbnori”, organizuan një aktivitet në përkujtim të kësaj figure .

Gjatë aktivitetit u zhvillua një ekspozitë me disa nga punimet më të mira.  S’mund të mungonte dhe performanca e Sazeve të qytetit .