Më datë 10 nëntor 2017 në ambjentet e shkollës “Sami Frashëri”, u festua ditëlindja e 60-ë e hapjes së gjimnazit “Sami Frashëri”.

Kryetari i bashkisë z.Niko Shupuli , përshëndeti aktivitetin dhe mbështeti në organizimin e tij.

Ish nxënës, ish mësues dhe drejtori i parë i shkollës , kujtuan momentet e bukura që kaluan në këtë gjimnaz.