null

1 Qershori!

null

Në Frashërin e Naimit!

null

Titull nderi Z.Smajl Latifi!

null

Kongesi i Përmetit 24 maj!

null

Konkursi i fotografisë dhe pikturës më të bukur

null

Të rinjtë e qytetit në një mbledhje te vecantë!

null

Java e Evropës 2022!

null

Përmeti nderon heroin Përmet Vula!

null

Gjysëm finalja e parë i buzëqesh Trëndafilave të Përmetit !

null

5 Maj, Dita e Dëshmorëve!

null

Fëmijë të lumtur!

null

Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit!

null

Vazhdojnë aktivitetet për Ditën e Tokës

null

Poeti Xhevahir Spahiu, Qytetar Nderi i Përmetit

null

Dita Botërore e Librit!

null

Dita Ndërkombëtare e Tokës!

null

Punonjësit e Komisariatit të Policisë i bashkohen aksionit për mbjelljen e pemëve të ullirit

null

Dita Ndërkombëtare e Romëve

null

Klubi i Pingpongut Përmet mori pjesë në Kampionatin Kombëtar të Pingpongut për meshkuj U-15

null

Dita Botërore e Shëndetit

null

Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillimin dhe Paqen

null

Dita pa makina në Përmet

null

Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë!

null

Përkujtojmë “Heroin e Popullit”Meleq Gosnishti!

null

Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

null

Dita Ndërkombëtare e Lumturisë

null

Dita e Verës!

null

Nisma ”Pylli i shpresës

null

Dita Ndërkombëtare e Gruas!

null

Aktivitete për ditën e mësuesit!

null

Karafila dhe mirënjohje për mësuesin e parë!

null

Lojra dhe gara sportive midis nxënësve të shkollave

null

Kampionati i Shahut me nxënësit e shkollave 9-vjeçare të qytetit

null

Java e Mësuesit

null

Mbrëmje poetike-muzikore me poetët e Përmetit

null

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

null

Parcela e dashurisë

null

Anëtarja e ekipit kombëtar të Lituanisë, kontribuon për ekipin e pingpongut Përmet

null

Klubi i alpinistëve merr pjesë në Kampionatin Kombëtar